Seminerlerimiz/PDR

Bu sayfada Merzifon RAM tarafından düzenlenen seminerler yer almaktadır.

Ara

Kurumumuz Psikolojik Danışmanları tarafından ,sorumluluk bölgemizde bulunan,Psikolojik danışman / Rehber Öğretmeni olmayan ilkokullarda''Bilinçli Teknoloji Kullanımı ve Siber Zorbalık '' konusunda seminer çalışması yapılmıştır.

Ara

Kurumumuz Psikolojik Danışmanları tarafından, sorumluluk bölgemizde ki rehber öğretmen/psikolojik danışmanı olmayan okulların (Merzifon,Gümüşhacıköy,Hamamözü) 8.sınıf öğrencilerine LGS bilgilendirme /hedef belirleme/motivasyon ve test çözme teknikleri konusunda seminer çalışması yapılmıştır.

Şbt

Merzifon RAM olarak, okul psikolojik danışmanlarımıza yönelik seminerlerimiz devam ediyor.  10 Şubat Çarşamba günü gerçekleşen seminerde  "Okullarda Pozitif Psikoloji Uygulamaları" konusunda Amasya Üniversitesi Araştırma Görevlisi Sayın Dr. Sare TERZİ İLHAN hocamız ile buluştuk.

Şbt

Merzifon RAM olarak, ebeveynlere ve okul psikolojik danışmanlarımıza yönelik seminerlerimiz devam ediyor.  Bu seminerde  "Çocuklarda Dikkat ve Zeka Becerilerini Geliştirme Yöntemleri" konusunda Beşiktaş RAM Müdürü Uzman Psikolojik Danışman Sayın Mehmet Hilmi EREN hocamız ile buluştuk.